#

Onderhoud

In 2014 gaat het (groot)onderhoud weer druk verder. Zo wordt er druk geschilderd en ook in het vooronder gaat het nodige werk door.


Het onderhoud voor 2013 is in volle gang. Er wordt druk gewerkt in het vooronder en is de schoorsteen verwijderd om een geheel nieuwe exemplaar te krijgen !


Onderhoud aan de Volharding 1

De werkzaamheden van 2012 zijn al vroeg begonnen.

Eind 2011 zijn er 9 ton kolen uit de bunkers gehaald om de boot gereed te maken voor de 40 jarige ketel keuring. Dit leeghalen is gedaan door de kolen emmertje voor emmertje naar boven te halen en in Big-Bags op het dek te storten.


Naast deze keuring moet het schip ook droog voor de Scheepsvaart Inspectie. Tevens zullen dan diverse ijzer werkzaamheden aan het onderwaterschip worden gedaan.

Ook aan dek zal het nodige werk te zien zijn. Zo zal de schoorsteen door een nieuw exemplaar worden vervangen.

Tevens zal in de zomermaanden het schip weer van de nodige verf worden voorzien.

Het werk aan het vooronder wat al in 2009 gestart is zal ook dit jaar weer verder gaan zodra de boot op de helling is geweest en er genoeg geld en middelen beschikbaar zijn.
Bent u benieuwd naar de vorderingen van deze werkzaamheden? Kom dan gerust eens langs, of neem een kijkje in ons foto album onder het kopje werkzaamheden.

 

Onderhoud aan de Volharding 1

 

Willekeurige foto
Vind u de Volharding 1 ook leuk? Like ons dan op facebook !